Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Φτηνές παλέτες μακιγιάζ (Online)

Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει μια ανησυχία σχετικά με το ότι δεν έχω αρκετά προιόντα μακιγιάζ , δηλαδή ποικιλία σκιών, ρουζ, κραγιόν, πινέλων κτλ κτλ. Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήακα παλέτες με μεγάλη ποικιλία σκιών αλλά και άλλες παλέτες με ρουζ καθώς και με Lip gloss πολύ φθηνές. Στην Ελλάδα σαφώς οι επιλογές είναι περιορισμένες καθώς οι παλέτες σκιών συνήθως δεν έχουν μεγάλη ποικιλία ωστόσο είναι πανάκριβες (βλ.Hondo) είτε αν είναι φθηνές δεν είναι καλής ποιότητας.
Ένα site που έχει πολύ φθηνές παλέτες πολλαπλών σκιών (ρουζ,Lip gloss) είναι το http://www.bhcosmetics.com/  Έδώ μπορείτε να βρείτε παλέτες των 88-120 σκιών πολύ οικονομικές, με τιμές που κυμαίνονται από 9 μέχρι και 20 μόλις ευρώ. Επίσης έχετε επιλογή μέσα από πολλές παλέτες σκιών ανάλογα με το αν θέλετε ματ ή γυαλιστερές σκιές και ακόμα με το αν προτιμάτε πιο φυσικά ή πιο "τροπικά" χρώματα.
Επίσης σε αυτό το site μπορείτε να βρείτε και σετ πινέλων μακιγιάζ (των 10-24 πινέλων) δηλαδή σετάκια που ούτε κατά διάνοια μπορείτε να βρείτε στην Ελλάδα σε τιμές που κυμαίνονται στα 15-29 ευρώ.
Στις παραπάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά, τα οποία όμως ποικίλουν ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου